FAQ

Bij Fenna Caftan bent u aan het juiste adres om een caftan te kopen, huren, en een caftan op maat te laten maken. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben wij hieronder een maattabel opgenomen. Op basis van onderstaande maten kunnen wij u beter van dienst zijn.  

Maatwerk

Indien er sprake is van maatwerk, dan zal er een afspraak gemaakt worden door een van onze medewerkers om uw wensen door te nemen en uw maten op te nemen. Het productieproces hiervan duurt helaas wel wat langer, naar een respectievelijke 6 weken vanaf het moment dat u een bevestigingsbewijs ontvangt. Mocht de opdracht uitlopen, dan zal u daarvan ruim op tijd, minimaal een week van tevoren, telefonisch op de hoogte gebracht worden.

Verzending

Voor verzendingen binnen Nederland worden ten minste €6,50 (zes euro en vijftig cent) verzendkosten berekend. Voor klanten uit andere landen dan Nederland is de bijdrage in de kosten van verzending en verzekering afhankelijk van het land. De kosten van verzending naar het buitenland worden gecommuniceerd via de mail op het moment dat de bestelling wordt geplaatst.

Bestellingen boven de €500,- (vijfhonderd euro) worden kosteloos verzonden.

Het bezorgtermijn ligt tussen de 3 á 5 werkdagen.

U kunt de actuele status van uw bestelling volgen via de opgestuurde track and trace code die u ontvangt in onze bevestigingsmail.

Ophalen

Het is ook mogelijk om uw bestelling op te halen bij onze hoofdkantoor in Amsterdam. Neem hiervoor contact op via het contactformulier 

Wij beschikken over de volgende betaalmogelijkheden:

   

  

Indien u met contant geld wenst te betalen, dan vragen wij u op de dag van afhalen/koop, het volledige bedrag te voldoen. Indien er sprake is van caftan op maat, dan wordt er een voorschot berekend van minimaal 50% van het totaalbedrag incl BTW.

Het is helaas nog niet mogelijk om uw factuur op bedrijfsnaam te ontvangen

Retourneren of ruilen is helaas niet mogelijk indien er sprake is van maatwerk of een kant en klare aankoop.

Annuleren:

Het voorschot wordt volledig terugbetaald indien huurder minimaal 14 dagen voor aanvang van de huurperiode, schriftelijk heeft geannuleerd. Indien u binnen de 14 dagen voorafgaand de huurperiode wenst te annuleren, dan wordt de totale voorschot/aanbetaling gefactureerd 

Omruilen van de huurcaftan is mogelijk tot 72u voor aanvang van de bestelde dag op vertoon van de huurbevestiging, en onderstaande:

  • indien te huren/om te ruilen jurk geen schade heeft
  • beide jurken nog schoon zijn (hieronder wordt o.a. verstaan: vrij van geuren zoals parfum en zweet, en vlekkeloos is)
  • de te huren caftan niet gereserveerd is.

Constateert u binnen 16 uur beschadigingen die u voorheen niet zag, Neem dan z.s.m. contact op met onze medewerkers via onze contactformulier. Vermeld hierbij de code die op uw bon vermeld staat.

Onze medewerkers zullen kijken wat de schade is en u een passende oplossing bieden.